• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Langer ud efter Lionel Messi: Det er en joke

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere PSG-spiller Jerome Rothen var Lionel Messi alt for usynlig i tirsdagens 2-0-nederlag i München.

Af Lars Gram-Hanssen

Paris Saint-Germain blev onsdag sendt ud af Champions League efter en tandløs præstation mod Bayern München, og 2-0-nederlaget i München er der blevet rettet en kras kritik mod Lionel Messi. 

Hverken Messi eller Kylian Mbappé formåede at true Bayern München, men efter nederlaget var den tidligere Paris Saint-Germain-spiller Jerome Rothen særligt skuffet over argentinerens indsats. 

- Han ønsker ikke at investere noget i den her klub. Jeg så hans udtalelse, hvor han sagde 'jeg er faldet godt til nu'. Hvordan er du faldet til? Bare fordi du har scoret 18 mål eller lavet 16 assists mod Angers og Clermont? Men i kampene, hvor det gælder, der forsvinder han fuldstændig, lød det, ifølge RMC Sport, fra Rothen. 

- Det er en joke, for vi så alle sammen hans kampe under VM. Vi så, hvor meget han investerede. Hvem er det, der betaler hans løn? Det er kun PSG, der kan tilbyde ham det, og selvfølgelig faldt PSG i med begge fødder. For de troede, at Messi ville få os til at vinde. Men han vinder absolut intet for os. 

Det er anden sæson i træk, at Lionel Messi og Paris Saint-Germain ryger ud af Champions League i ottendedelsfinalen.