Formstærk FCK-profil: Ligegyldigt hvor jeg spiller
Foto: Getty Images
Champions League

Formstærk FCK-profil: Ligegyldigt hvor jeg spiller

Jordan Larsson startede ude i weekendens 3F Superliga-kamp mod Randers, men håber at være tilbage i startopstillingen i aften mod Sparta Prag. 

Den svenske offensivspiller har fået en god start på sæsonen, og står noteret for tre mål efter de første fem kampe. 

FC København-træner Jacob Neestrup har både brugt Jordan Larsson helt fremme og ude på højre kanten, men ifølge hovedpersonen selv, så spiller det ingen rolle, hvor han spiller henne på banen, så længe han spiller. 

- Det spiller ingen rolle, hvor henne på banen jeg spiller. Om det er ude på højre kanten eller det er helt fremme, så kender jeg mine kvaliteter som spiller. Så længe jeg spiller, så spiller det ingen rolle, hvor jeg spiller. 

Kampen mod Sparta Prag bliver efter alt at dømme den hidtil sværeste kamp i sæsonen for FCK. Jordan Larsson anerkender da også, at modstanden bliver fra en anden hylde, og forudser, at fysikken kan komme til at spille en afgørende rolle. 

- Vi har mødt hold, som vi skal vinde mod. Nu møder vi et stærkt mandskab, og jeg tror det bliver en meget fysisk kamp. De har mange fysiske spillere, og jeg tror at dueller og dødbolde bliver vigtige, men vi skal forsøge at kontrollere kampen, så meget som muligt. 

FCK spiller første kamp mod Sparta Prag i aften klokken 20:00, og returkampen i Tjekkiet spilles på tirsdag i næste uge.