• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Laudrup: Kan stille to spørgsmål til Real Madrid

Foto: Getty Images

Der er et par områder af Real Madrids opstilling mod Manchester City, som man kan undre sig over.

Af Oliver Okstrøm

Real Madrid er onsdag på besøg i England, hvor de møder Manchester City i Champions League-semifinalen. De er nu nået til returkampen efter, den første kamp endte 1-1 i den spanske hovedstad.

Til returmødet er der nogle dele af Madrid-holdets opstilling, som vækker nogle spørgsmålstegn ved den danske landsholdslegende Michael Laudrup. Det fortæller han om i studiet på TV3+ forud for opgøret, hvor de kigger nærmere på valgene af Militao foran Rüdiger samt at Rodrygo er med i deres 4-3-3-formation.

- Man kan sagtens stille op sådan her, men det ændrer jo ikke, at vi ikke godt kan stille nogle spørgsmål. Et spørgsmål, som man jo også stiller sig i Spanien, det er Rüdiger. Skulle han ikke have spillet, når han gjorde det så godt. ét, siger han og fortsætter:

- To. Spil med tre angribere. Man kan sagtens forsvare at spille med Rodrygo oppe foran, fordi han har en god periode. Scorede også to vigtige mål i pokalfinalen. Men det er også et faktum, at det var sådan her, man stillede op i den første kamp i sidste sæson, og der var man altså bagud med 0-2 efter 11 minutter, lyder det fra Laudrup.

Han peger derfor på, at man godt kan stille de spørgsmål

- Men det er da en god opstilling, erkender den tidligere Barcelona- og Real Madrid-stjerne.

Real Madrids opstilling til kampen er: Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Camavinga - Modric, Kroos, Valverde - Rodrygo, Benzema, Vinicius.