Video : Tipsbladet
Champions League

Laudrup tvivler på CL-klub: Ingen tror på det

Den danske fodboldlegende har ikke høje forventninger til Liverpool forud for Champions League-braget mod Real Madrid.

Liverpool gæster onsdag aften Santiago Bernabeu i det omvendte opgør i Champions-League kvartfinalen efter de på chokerende vis tabte med hele 5-2 på Anfield.

De rødklædte gæster går altså ind til kampen med et meget svært udgangspunkt, og den danske fodboldlegende og kommentator Michael Laudrup tror heller ikke på, at "The Reds" kan vende resultatet.

- 5-2  er et kæmpe resultat. Tre mål, det er stort. Jeg tror da heller ikke, at der er nogle, der tror på, at de(red. Real Madrid) kan ryge ud. Det er deres hjemmebane her, fortæller Laudrup i interview med Viaplay.

Den tidligere Barcelona-spiller mener dog stadig, at Real Madrid-spillerne skal være varsomme, da man før har tabt føringer i Champions League-regi.

- Man må også bare sige, at hvis man kommer skævt ind til kampen fra start, og hvis du kommer ind med den forkerte indstilling, så kan det gå galt. Det var lidt det, der skete sidste sæson mod Chelsea. Der er altså eksempler på, at det er gået galt grueligt galt på Bernanbeu. Jeg tror vi vil få nogle spillere på banen, som er meget fokuseret, fortæller han.

Real Madrid har i de seneste Champions League-sæsoner været et levende eksempel på, at kampen ikke er slut, før dommeren blæser i fløjten for sidste gang. "Los Blancos" leverede blandt andet et mesterligt comeback mod Manchester City sidste forår, der sendte hovedstadsklubben i CL-finalen. 

Som Laudrup nævner har de forsvarende mestre også været tæt på  at store føringer på gulvet i nyere tid, blandt andet mod Chelsea. Her tog den spanske klub hjem fra London med en 3-1 sejr, men kom bagud 3-0 på Bernabeu efer 75 minutter. 

De hvidklædte endte dog med at vende opgøret, da Benzema lavede to sene scoringer. 

Real Madrid har fundet "Trofæet med de store ører" fem gange de sidste ni sæsoner.

Du kan se hele interviewet med Laudrup i videoafspilleren øverst.