Video : Tipsbladet
Champions League

Lindstrøm misbruger kæmpe chance mod Barcelona!

Jesper Lindstrøm fik en kæmpe mulighed for at bringe Napoli på 2-2 i udekampen mod FC Barcelona. Desværre for danskeren headede han snert forbi.

Hans første sæson i Napoli har bestemt ikke været en dans på roser, men Jesper Lindstrøm fik i aftenens Champions League-brag mod FC Barcelona alletiders chance for at spille sig ind i Napoli-fansenes hjerter. 

Ved stillingen 2-1 til Barcelona fik den danske stjerne nemlig en kæmpe chance for at bringe balance i regnskabet, da et indlæg fandt vej til ham i feltet. 

Desværre for Jesper Lindstrøm headede den tidligere Brøndby-profil dog snert forbi Barcelona-målet, og et par minutter senere afgjorde Robert Lewandowski så ottendedelsfinalen, da den polske angriber bragte Barcelona foran med 3-1 - og 4-2 i det samlede regnskab. 

Dermed blev det på flere måder en ærgerlig dag for Jesper Lindstrøm, der tidligere tirsdag blev fravalgt til Kasper Hjulmands landsholdstrup. Den danske kantspiller blev indskiftet efter 64 minutter af opgøret, hvor Andreas Christensen blev taget ud efter 61 minutter.