• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

Liverpool-back før FCM: Vi er ved at finde ind i rytmen

Foto: Getty Images

Liverpool FC vandt i weekenden et afgørende slag mod Sheffield United, og nu skal der holdes momentum i de kommende kampe, mener Trent Alexander-Arnold.

Af clbold.dk

Liverpool FC måtte kæmpe meget hårdt for sejren, da man lørdag havde besøg af Sheffield United på Anfield. Trods at komme bagud og store problemer i særligt første halvleg lykkedes det dog for favoritterne at vende tingene til 2-1.

Sejren var et stort boost for Liverpool-holdet, der efter en periode med meget svingende kvalitet nu for alvor er ved at finde tilbage.

Det mener i hvert fald back-profilen Trent Alexander-Arnold:

- Kampene kommer meget tæt og hurtigt for os lige nu, og det kommer kun til at blive sværere herfra. Når man ser på den måde, sidste sæson sluttede på og den pre-season, vi har haft, så er det svært at blive fit meget hurtigt. Men jeg synes, at vi stille og roligt finder tilbage mod det, og vi er på vej mod den iver og kvalitet, vi havde mod slutningen af sidste sæson, siger Trent Alexander-Arnold til klubbens hjemmeside.

Nu skal de gode resultater så gerne fortsætte - næste gang i tirsdagens hjemmekamp på Anfield mod FC Midtjylland i Champions League:

- Jeg tror på, at jo flere kampe du spiller, jo mere fit bliver du. Jeg tror, at når vi er inde i en god stime og får vores resultater som i de seneste to kampe, så vil vi jagte så mange kampe som muligt, hvor vi kan holde momentum kørende, udtaler backen.

Liverpool FC og FC Midtjylland mødes klokken 21.00 tirsdag aften.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus