• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Ole Hoffskov & Victor Risager

Marcus Rashford har undskyldt til FCK-profil

Foto: Getty Images

Den engelske Manchester United-stjerne undskyldte hurtigt til Elias Jelert efter sit røde kort i en situation, som sidstnævnte kalder "uheldig".

Af Ole Hoffskov & Victor Risager

Tipsbladet i Parken. 

Der var drama for alle pengene i FC Københavns sejr over Manchester United onsdag aften, og et af kampens helt afgørende momenter faldt i slutningen af første halvleg.

Her blev Marcus Rashford således udvist efter et længere VAR-tjek. I første omgang blev der ellers ikke dømt noget, men gengivelserne viste, at Manchester United-stjernen trådte på Elias Jelert i et forsøg på at skærme FC København-spilleren af. Og det takserede dommeren til et rødt kort.

Efter kampen dukkede FC København-spilleren op i mixed zone med en forbinding på anklen. 

- Det er efter tacklingen ved det røde kort, som jeg i øvrigt synes er uheldigt. Han prøver bare at screene af, men jeg bliver ramt højt og vrikker voldsomt om på anklen. Nu når den er blevet kold, kan jeg mærke, den er stiv og hævet

Tog du så smertestillende piller i pausen?

- Ja, det gør man jo, når det gør ondt.

Har du fået en undskyldning fra Rashford?

- Ja, da de tjekkede på VAR, var han henne og sige undskyld. Så der var intet ondsindet i det.

Og selve kampen, der endte 4-3 i FC Københavns favør, er en af de mest mindeværdige, den unge FC København-spiller har spillet.  

- Jeg tror det er den vildeste kamp, jeg har været med til. Fuldstændig sindssyg kamp. Den her kamp havde alt, hvad man kunne drømme om, siger han.

Med sejren er FC København nu på andenpladsen i deres Champions League-gruppe med fire point. Også nummer tre, Galatasaray, har fire, mens Bayern München topper gruppen med 12 point, og Manchester United er sidst med tre point.