Video : Tipsbladet
Champions League

Melder sig klar til startplads mod Man City

William Clem melder sig klar til at starte på banen onsdag aften mod Manchester City.

FREDERIKSBERG (Tipsbladet): Ikke siden august er William Clem startet inde i en betydende kamp for FC København.

Den 19-årige midtbanespiller styrede mod et spektakulært gennembrud i den danske mesterklub, da en brækket fod satte en alvorlig stopper for fremdriften. Nu er William Clem tilbage, men man stormer ikke bare ind på et FC København-mandskab efter næsten et halvt års fravær.

Derfor har tålmodighed været en dyd for U21-landsholdsspilleren, man han lægger ikke skjul på, at det kribler i ham.

- Det går bedre og bedre, og jeg føler, jeg bliver bedre for hver dag. Det er dejligt, men jeg har været ude i fem måneder, og så vil det tage noget tid at komme ordentligt tilbage. Men jeg synes, det ser godt ud, siger William Clem til Tipsbladet og den øvrige presse og fastslår, at han håber, der snart venter 90 minutters spilletid forude:

- Det gad jeg virkelig godt, og det er det, jeg træner for hver eneste dag. Hvis bentøjet kan klare 90 minutter, vil det være dejligt.

Onsdag møder FC København som bekendt Manchester City i Champions League, og Clem melder sig klar til at starte inde på Etihad Stadium.

- Jeg havde et efterår, hvor jeg så alt fra tribunen, og jeg vil da rigtig gerne ind og spille Champions League igen. Jeg træner med dygtige spillere hver eneste dag, og de har presset mig på træningsbanen i et par måneder nu. Det vil være et stort skridt, men det vil jeg ikke have noget som helst imod, lyder det fra midtbanespilleren.

William Clem så til fra bænken i det første opgør i Parken mellem FC København og Manchester City, men han har fået indhop i "løvernes" tre første Superliga-kampe i denne forårssæson.

Han er noteret for 40 førsteholdskampe for FC København.