• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Eurovision giver Real Madrid hjælp før City-retur

Foto: Getty Images

Tilfældigheder har afgjort, at Manchester City får mindre hvile op til returopgøret mod Real Madrid.

Af Oliver Okstrøm

Det er måske ude i den meget hypotetiske ende, men når hold som Real Madrid og Manchester City tørner sammen, så er det givetvis de meget små detaljer, som kommer til at få stor betydning.

En af de detaljer kan være hvile forud for kampen. Her viser det sig nu, at Real Madrid kommer til at få en dag mere til at forberede sig til returopgøret i England. Det skyldes det internationale melodi grand prix, skriver spanske AS.

Det er nemlig sådan, at Manchester City af alle steder i England skal spille i Liverpool mod Everton i den kommende runde, og da finale-showet skal afvikles om lørdagen, så har man af sikkerhedsmæssige årsager bestemt sig for, at der ikke må være sportsarrangementer samme dag i byen.

Derfor er er kampen mellem Everton og City flyttet til om søndagen, mens Real Madrid skal spille lørdag aften på hjemmebane mod Getafe.

Den første kamp mellem de to storklubber endte 1-1 i Madrid, hvor scoringerne kom fra Vinicius Jr i første halvleg for Real Madrid, mens Kevin de Bruyne udlignede for Manchester City efter pausen.

Det internationale melodi grand prix blev placeret i England, da sidste års vindere fra Ukraine ikke kunne afholde det grundet den russiske invasion. 

I Manchester City har Jack Grealish senest advaret forud for returopgøret. Læs mere om det her.