Video : Tipsbladet
Champions League

Michael Laudrup forbavset: Det er vildt underligt!

En annulleret scoring har skabt voldsom debat efter Bayern Münchens Champions League-exit onsdag aften. Også hos Michael Laudrup vækker situationen undren.

Champions League-semifinalen mellem Real Madrid og Bayern München har fået noget af et efterspil på grund af Matthijs de Ligts annullerede scoring dybt inde i dommerens overtid.

Hollænderen scorede til 2-2, hvilket ville have sendt kampen i forlænget spilletid, men sådan skulle det ikke gå, da dommer Szymon Marciniak piftede i fløjten på grund af offside, fordi hans linjedommer havde flaget i vejret.

Af den grund kan VAR ikke komme på bagkant og gøre indsigelser. I efterbehandlingen af kampen fyldte den annullerede Bayern München-scoring selvsagt en hel del.

Også på sidelinjen hos Viaplay-makkerparret Niels Christian Frederiksen og Michael Laudrup, der ikke forstod meget af dommerteamets beslutning.

- Det der undrede mig, var, at linjedommeren var så hurtig med sit flag. Nu er vi jo vant til at se offsides på halvanden til to meter, hvor spillet får lov til at fortsætte, hvorefter flaget så ryger i vejret efter et par sekunder, siger Michael Laudrup og giver så sit syn på situationen med Matthijs de Ligt.

- Her røg flaget i vejret med det samme, og der blev fløjtet. Der opstår en masse tumult, Bayern-spillerne løber ud til sidelinjen. Jeg synes, det er vildt underligt, men det første jeg bed mærke i, var, at linjedommeren hævede flaget så hurtigt.

Niels Christian Frederiksen fortæller i gennemstillingen, at han netop har mødt den tidligere topdommer Mateu Lahoz, der fortalte ham, at Szymon Marciniak havde begået en fejl.

- Jeg tolker det sådan, at han fløjter på foranledning af linjedommerens hævede flag. Problemet er så, at man ikke kan trække det tilbage. Det er en forkert dom. Det var også derfor reglen omkring, at linjedommerne skulle vente med at tage flaget op også i overdreven grad, opstod. Netop så der ikke opstår situationer som denne. Det er utrolig ærgerligt, at det sker og endnu mere i en Champions League-semifinale, afslutter Michael Laudrup.

Situationen ændrer ikke på, at Joselus to scoringer i minut 88 og 94 var med til at sikre Real Madrid en plads i Champions League-finalen med en samlet 4-3-sejr over Bayern München.

Finalen spilles den 1. juni, hvor Dortmund er modstanderen, da de spillede sig videre med en samlet sejr over PSG.

I afspilleren ovenfor kan du se Niels Christian Frederiksen og Michael Laudrup dissekere den annullerede Bayern München-scoring.