Foto: Getty Images
Champions League

Neestrups plan: Sådan stopper vi Harry Kane

Selv er Neestrup klar over, at Kane nok dufter blod til kampen mod FC København.

FC København møder onsdag aften Bayern München. Her skal de danske mestre møde et hold, der allerede er videre. Men hvis man troede, at Bayern kom med et hold, hvor man sparede alle stjernerne, så tog man fejl.

Blandt andet er den engelske målmaskine Harry Kane med, og ham har FCK-cheftræner Jacob Neestrup en plan for. Det fortæller han om i optakten på Viaplay forud for kampen.

- På samme måde som sidst. Han skal pumpes ud af kampen, så han har få boldberøringer. Og der hvor det er allervigtigst, det er at være tæt på ham i feltet, fordi det er der, hvor han er fuldstændig vanvittig.

- Jeg vil sige det sådan, at jeg har ikke drømt om, at de ville spare nogen, fordi det er det sted, de er. Der er én ting, der tæller, og det er at vinde. Det tror jeg gerne, at de vil i dag, og jeg tror, at ham Kane har tænkt sig at blive topscorer i Champions League, så han dufter også blod i dag.

Med til kampen har Bayern dog folk med som Guerreiro og Tel, som Neestrup ser som nogle, der også kommer med noget.

- Det er jo spillere, som jeg også ved fra vores eget hold, at når du roterer på én eller to positioner, så er der altid nogle sultne spillere, der kommer på banen. Det er klart, hvis de havde deres bedste hold med, så havde de haft Sané med på banen, fortæller Neestrup.

Kampen spilles klokken 21.

FC København er desuden kommet en opstilling med blandt andet Roony med fra start. Læs mere om det her.