• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Ole Hoffskov

NENT køber Champions League-rettigheder for yderligere tre år

Foto: Getty Images

NENT Group fortsætter med at vise Champions League-fodbold. NENT Group er den eneste broadcaster i verden, som har vist samtlige Champions League-sæsoner siden turneringens begyndelse i 1992/1993.

Af Ole Hoffskov

Siden Champions Leagues begyndelse har verdens fornemste klubturnering kunnet ses på TV3's kanaler, som i dag hører ind under NENT Group, og sådan fortsætter det de kommende år.

NENT Group oplyser i en pressemeddelelse, at man har sikret sig Champions League-rettighederne for yderligere tre år frem til 2023/2024-sæsonen.

Læs også:Solbakken hyggede sig med legendarisk FCK-kamp: Fik lov af konen

Samtlige Champions League-kampe vil kunne ses på streamingtjenesten Viaplay, mens også TV3-kanalerne vil vise en masse kampe fra verdens største turnering for klubhold.

- Med forlængelsen af Champions League-rettighederne er det endnu engang understreget, at Viaplay og TV3-kanalerne er hjemmebane for verdens bedste fodbold. Med Premier League, Bundesliga, dansk fodbold – og masser af andet topfodbold – ser vi frem til i mange år frem at give de største fodboldoplevelser til danskerne. Vi har investeret massivt i dækningen af dansk og international topfodbold, og det vil vi også gøre fremadrettet, så vi sikrer, at verdens bedste spillere bakkes op af verdens bedste dækning, siger Kim Mikkelsen, der er Head of Sports hos NENT Group.

Læs også:Superliga-rettighedshaver: Vi krydser fingre

Udover rettighederne til Champions League i Danmark, har NENT Group ligeledes fået rettigheder til UEFA Europa League og den nye UEFA Europa Conference League i Finland, Norge og Sverige fra begyndelsen af 2021/2022-sæsonen til slutningen af 2023/2024-sæsonen.

Læs også:TV-station holder kommentatorerne hjemme

Læs også:Rettighedshaver: Vi sender kampene - overvejer dåselyd på TV

Læs også:300 kampe om året: NENT udvider Bundesliga-sending