• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Neymar udgår med skade i PSG-sejr

Foto: Getty Images

Den brasilianske superstjerne måtte lade sig udskifte efter 26 minutter af kampen mod Istanbul Basaksehir onsdag aften.

Af Victor Risager

Paris Saint-Germain sikrede sig onsdag aften deres første sejr i dette års Champions League-gruppespil over Istanbul Basaksehir, men det var ikke udelukkende en positiv aften for de franske mestre.

Efter blot 26 minutter måtte stjernespilleren Neymar nemlig lade sig udskifte med en skade. Brasilianeren humpede af banen kort forinden, men det er uvist, om der er tale om en alvorlig skade eller blot et mindre slag.

Til trods for Neymars tidlige exit lykkedes det dog Paris Saint-Germain at vinde kampen. Efter pausen scorede unge Moise Kean nemlig to mål for det stjernespækkede mandskab.

Først bragte han Paris foran efter 64 minutter ved et hjørnespark. Her fik han lov til at stå helt umarkeret på kanten af det lille målfelt, og efter et indlæg fra Kylian Mbappe kunne Moise Kean nemt heade bolden i mål.

Kort efter var Kylian Mbappe igen i oplæggerens rolle, mens Moise Kean var i målscorerens rolle. Mbappe sendte et indlæg videre til den unge italiener i Istanbul Basaksehirs felt, hvor han vendte flot med bolden, før han bankede den i mål.

Det sluttede alså med en 2-0-sejr til de franske gæster på tyrkernes hjemmebane onsdag aften.

PSG fik således sine første point i årets Champions League, mens Istanbul Basaksehir endnu har deres første point til gode.