Video : Tipsbladet
Champions League

Nysgerrig polak: Har andre gjort som os mod FCK?

FC København blev trods en sejr på 1-0 holdt fra fadet i Champions League-braget mod Raków Częstochowa.

FC København tog tirsdag det første stik mod de polske mestre Raków Częstochowa i kampen om en plads i Champions League-gruppespillet.

På et afrettet skud fra Mohamed Elyonossi sikrede gæsterne sig en sejr på 1-0, men det holdt hårdt, da de polske mestre flere gange var tæt på at bringe sig på måltavlen.

Samtidig holdt de FC København fra at udbygge føringen, og det giver en nysgerrig cheftræner fra Raków, Dawid Szwarga, stor tro forud for returopgøret i Parken i næste uge.

- Efter kampen sagde jeg til spillerne, at intet er afgjort endnu. Vi har en udekamp foran os mod en konkurrent, som vi kan matche og vinde over. Det er det, som vi skal gøre. Jeg er nysgerrig på, om andre hold i Europa har givet så lidt væk til FCK, som vi gjorde, siger han efter kampen til Gol24.

Raków fik et mål underkendt for offside, mens de i slutminutterne lagde et stort tryk på FC København, som skulle være glade for, at kampens dommer kun havde lagt fire tillægsminutter til.

- Vi vil prøve at gå videre. Vi har en svær men ladsiggørlig opgave foran os. Alle spillerne i omklædningsrummet var utilfredse efter kampen. Vi vil gøre vores, så vi alle har overbevisningen om, at det er muligt, selvom store klubber har tabt i København. Raków vil være i stand til at gøre det, siger cheftræneren.

Returopgøret mellem FC København og polske Raków spilles onsdag i næste uge. Forinden venter Silkeborg IF i Superligaen, mens Raków har turneringsfri, så de udelukkende kan fokusere på opgaven i Parken.

Vinderen af opgøret vil blive en del af gruppespillet i Champions League, som der trækkes lod til torsdag den 31. august. Taberen deltager i Europa League.