Champions League

Optakt: Chelsea - Manchester United

To engelske giganter tørner sammen i Champions League onsdag aften. De to hold kender hinanden ud og ind, men hvem trækker det længste strå?

STATUS:
Det er to mandskaber uden hemmeligheder for hinanden, der tørner sammen på Stamford Bridge onsdag aften. Selvom de »kun« har mødt hinanden to gange i indeværende sæson kender de hinanden indgående. Begge hold er i fin form. United leverede et signatur-comeback ude mod West Ham i weekenden, mens Chelsea fik et hårdt tilkæmpet point ude mod Stoke på en af Premier Leagues sværeste udebaner.

NØGLESPILLER:
Kan John Terry glemme sine dæmoner fra 2008-finalen? Chelsea-kaptajnen skal i hvert fald spille op til sit bedste uden sin nye makker i midterforsvaret - den europæisk spærrede David Luiz. Med Wayne Rooney i storform, Antonio Valencia og Nani i spillehumør og jokerne Hernandez og Berbatov i reserve er der brug for et koldt hoved mod et offensivt formstærkt United-mandskab.

X-FAKTOR:
Kan en Manchester United-midtbane uden Darren Fletcher og Anderson hamle op med Chelseas fysik på midten af banen?

DOM:
Manchester United har ikke vundet på Stamford Bridge i ni år og gør det heller ikke onsdag. Det bliver uafgjort eller en lille hjemmebanesejr.

Følg kampen LIVE på tipsbladet.dk