Champions League Lasse Claes

Overbevist Michael Laudrup: Det husker vi om 15 år

Foto: Alex Livesey

Den danske fodboldlegende er meget imponeret over Jürgen Klopps Liverpool-hold.

Af Lasse Claes

Jürgen Klopp og Liverpool har gang i en meget, meget flot sæson. 

Premier League-klubben er således fortsat i spil til at vinde fire trofæer, selvom sæsonen slutter om nogle uger. 

I Englands bedste fodboldrække er holdet ét point efter Manchester City, mens storklubben senere i maj skal spille FA Cup- og Champions League-finale. Derudover er Carabao Cup-pokalen allerede sikret. 

At vinde alle fire trofæer vil være en historisk bedrift - det har intet andet engelsk hold nemlig gjort før. 

Og Michael Laudrup er da også imponeret over Liverpool. Det gjorde han klart i Champions League-studiet på TV3+ tirsdag aften. 

- Uanset om de vinder de her finaler og trofæer eller ej, så tror jeg, at vi vil huske Jürgen Klopps Liverpool-hold om 10-15 år, lød det eksempelvis fra den tidligere Real Madrid- og Barcelona-stjerne. 

Du kan se hele videoen, hvor Michael Laudrup kommenterer på Anfield-mandskabet, øverst i denne artikel.  

Champions League-finalen bliver spillet i Paris den sidste lørdag i denne måned, og det glæder den danske fodboldlegende sig til. 

- Det bliver en fantastisk finale. Liverpool skal enten møde Real Madrid, som har trukket sig op hele sæsonen eller Manchester City, som de har spillet nogle fantastiske kampe mod i denne sæson. Det lover godt. 

Den sidste finalebillet deles ud onsdag aften, hvor Real Madrid og Manchester City brager sammen i Spanien. Englænderne vandt den første semifinale med 4-3.