Champions League Victor Risager

Preben Elkjær chokeret: Det er jo uhørt

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den danske legende og nuværende tv-ekspert er i chok over, hvordan Real Madrid har formået at komme til finalen.

Af Victor Risager

Det var nogle vanvittige slutminutter i onsdagens Champions League-semifinale mellem Real Madrid og Manchester City.

Helt frem til det 90. minut lignede det, at Manchester City ville snuppe billetten til finalen i turneringen, men på to mål i overtiden af Rodrygo og en enkelt scoring af Karim Benzema i den forlængede spilletid sikrede Real Madrid sig et utroligt comeback og en plads mod Liverpool i den store finale.

Det tredje runde i træk, at Real Madrid har skullet lever et comeback for at gå videre i Champions League, og deres vej til finalen har chokeret Preben Elkjær. 

- Der er en indre styrke i den her fodboldklub og i det her fodboldhold. Det er jo uhørt, at man kan spille så meget dårligere end modstanderne og være så meget bagud stort set hver gang, og så alligevel vende det på ren psyke og vilje, siger Preben Elkjær til TV3+ og tilføjer:

- Der er selvfølgelig også klassespillere på det her Real Madrid-hold. Men at det i dag kommer fra bænken, er noget helt nyt. At man tager alle de førende kræfter ud af holdet og sætter de unge ind, og sørme om så de unge ikke går ind og gør det.

I ottendedelsfinalen var Real Madrid tæt på at blive sendt ud af PSG, mens det i kvartfinalen var Chelsea, der i et øjeblik lignede madrilenernes bøddel. Begge gange formåede Carlo Ancelottis tropper dog at spille sig videre.

Real Madrid og Liverpool mødes nu i finalen den 28. maj i Paris. 

Hør klippet med Preben Elkjær i videoafspilleren øverst i artiklen.