• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Ole Hoffskov

Pressen slagter PSG efter ny CL-fiasko

Foto: Getty Images

Paris Saint-Germain får hård kritik efter elimineringen fra Champions League.

Af Ole Hoffskov

Paris Saint-Germain er skabt til at vinde Champions League, men verdens fornemste klubturnering har udviklet sig til et sandt mareridt for den franske hovedstadsklub.

Onsdag blev Lionel Messi og holdkammeraterne ekspederet ud af ottendedelsfinalen af Bayern München, og dermed er klubben - vanen tro - færdig i turneringen, før det for alvor bliver sjovt. 

I de franske medier får Paris Saint-Germain-mandskabet benhård kritik efter fiaskoen.

- PSG er ude af Champions League, og dermed er der udsigt til en sæsonafslutning blottet for sportslig interesse. Klubben skifter ud på nøglepositioner år efter år - spillere, trænere og ledere - men resultatet er det samme hver gang, skriver L'Equipe.

Også lokalavsen Le Parisien går hårdt til PSG-stjernerne.

- Grundlæggende er Paris Saint-Germain i Champions League, hvad de også er i Ligue 1 - et godt hold, men ikke mere end det, skriver avisen, der forventer "en revolution" i storklubben. 

I de tyske medier hygger man sig ikke overraskende over Bayern Münchens triumf mod Paris Saint-Germain. Kicker konstaterer, at Bayern slog "et svagt PSG-mandskab", mens den tidligere landsholdsspiller Dietmar Hamann, der nu er ekspert på Sky Germany, fastslår, at at Bayern efterlod PSG som "knust glas" på banen.

I videoen i toppen af artiklen kan du høre Brian Laudrups dom over Paris Saint-Germain.