• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Nikolaj Kesting

PSG-indkøb: Situationen er ikke, som jeg håbede

Foto: Getty Images

Det er ikke alle af PSG's nye spillere, der er faldet godt til rette.

Af Nikolaj Kesting

Georginio Wijnaldum spillede en stor rolle i Liverpool i hans tid i klubben, hvor han hjalp holdet med både at vinde Champions League og Premier League.

Men i Paris Saint Germain, som hollænaderen skiftede til på en fri transfer i sommer, er historien indtil videre ikke den samme. 

For spilletiden har været knap, og det ærgrer Wijnaldum, der indrømmer at det ikke går helt som planlagt i den franske hovedstad.

- Situationen er ikke, hvad jeg havde håbet. Jeg spillet meget de sidste år og har altid været fit og klaret mig godt. Det er er anderledes og det skal jeg vænne mig til. Jeg så meget frem til dette skridt, og så sker det her. Det er meget svært, siger Wijnaldum i forbindelse med et pressemøde i den hollandske landsholdslejr ifølge Goal. 

Der er dog en måde at vende situationen på, og Wijnaldum er ikke i tvivl om, hvad det er. 

- Det er fodbold og jeg må lære at leve med det. Jeg er en fighter. Jeg bliver nødt til at forblive positiv og arbejde hårdt for at ændre situationen, siger han. 

Midtbanespilleren har faktisk spillet i 11 kampe for PSG, men langt de fleste af dem har været som indskifter. I forlængelse af det har han stadig sit første mål og sin første assist til gode. 

Den manglende spilletid skyldes blandt andet at både Marco Verratti og Idrissa Gueye lige nu er foran i Pochettinos midtbanekø. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020