• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

PSG's store nedtur: Vi anede det ikke

Foto: Getty Images

PSG-spillerne havde ingen anelse om det, da de løb rundt inde på banen mod Juventus.

Af Jacob Quvang

Paris Saint-Germain kan risikere en rigtig grim Champions League-lodtrækning, når de skal finde deres modstander til ottendedelsfinalen i foråret. 

Den stenrige klub blev nemlig overhalet af Benfica, som endte med at have scoret flere udebanemål end PSG takket være Benficas vanvittige målshow mod Maccabi Haifa. 

Da Benfica scorede til 2-1 i anden halvleg, så ville PSG ende over portugiserne på en klart bedre målscore. Benfica gik dog amok og vandt 6-1 med det sidste mål scoret i tillægstiden, og dermed endte de to klubber med at have lige god målscore. Dermed skulle førstepladsen afgøres ud fra, hvilke af de to hold som havde scoret flest udebanemål. 

Den tjans tog Benfica sig af, og efter kampen indrømmede Kylian Mbappé, at PSG-spillerne ikke havde nogen anelse om, at de var ved at miste førstepladsen. 

- Under kampen vidste vi det ikke, men i slutningen forsøgte de at advare os. Men der var det allerede slut. Det gør ikke noget, for vi er videre. Vi kom for at gøre arbejdet, og det var ikke nok. Nu ser vi på lodtrækningen, og så spiller vi for at vinde, siger Mbappé til RMC Sport

På grund af andenpladsen kan PSG nu risikere at møde enten Napoli, Manchester City, Porto, Chelsea, Tottenham, Bayern München eller Real Madrid i ottendedelsfinalen. 

PSG vandt onsdagens udekamp mod Juventus med 2-1.