Champions League Lars Gram-Hanssen

Ramos inden Madrid-brag: Det bedste tidspunkt

Foto: Getty Images

Efter et meget svært efterår i Paris glæder Sergio Ramos nu til at være blevet klar til en spændende periode, hvor Paris Saint-Germain blandt andet møder spanierens gamle klub, Real Madrid.

Af Lars Gram-Hanssen

Sergio Ramos har fået en skrækkelig start i Paris Saint-Germain, men i det mindste ser tingene nu ud til at gå i den rigtige retning. 

Sergio Ramos har således fået spilletid i tre af Paris Saint-Germains seneste fire ligakampe, og i søndagens 4-0-sejr over Reims scorede spanieren så sit første mål for pariserne. 

Og efter et svært efterår glæder Sergio Ramos sig nu over, at han har genfundet formen på et tidspunkt, hvor Paris Saint-Germain stadig har alt at spille for. Om tre uger tager det franske storhold således imod Real Madrid i Champions League. 

- Jeg er meget glad for at have spillet alle 90 minutter, og jeg er glad for at have scoret mit første mål for PSG, lød det således, ifølge Marca, fra Sergio Ramos efter søndagens sejr.

- Jeg håber, at der er mange flere i vente. Jeg har trænet normalt med resten af truppen i tre uger nu. Det vigtigste er at komme op i omdrejninger igen, komme tilbage i den daglige rutine og blive ved med at blive fysisk stærkere og vise den bedste version af sig selv. Vi kæmper for Ligue 1, Coupe de France og Champions League. Det er det bedste tidspunkt at finde formen. Jeg er meget glad, for jeg har siddet ude i lang tid.

Mauricio Pochettino roste efter Reims-kampen også Sergio Ramos, der ifølge argentineren er ved at få momentum.