• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Ole Hoffskov & Victor Risager

Rasmus Højlund til FCK-fans: Var det til mig?

Foto: Getty Images

Rasmus Højlund er ærgerlig over, hvis FC København-fansenes buh-råb var rettet mod ham, da han blev udskiftet.

Af Ole Hoffskov & Victor Risager

Tipsbladet i Parken

Rasmus Højlund stod med et uforstående blik på sidelinjen, da han var blevet udskiftet efter 84 minutter af onsdagens Champions League-brag mellem FC København og Manchester United.

Det var ikke så meget selve udskiftningen, der var årsag til Højlunds undren. Det var det faktum, at FC København-fansene buhede af ham, da han forlod grønsværen. 

En spiller, der lige har scoret to mål for modstanderholdet, er sjældent populær i Parken, men lige præcis Rasmus Højlund er en spiller med et særligt bånd til netop FC København. Derfor lignede han også én, der slet ikke kunne forstå, at han skulle mødes af pibekoncert af de fans, der engang tiljublede ham.

Da Rasmus Højlund mødte pressen i Parken efter opgøret, var han fåmælt om buh-råbene.

- Jeg ved ikke, om det var rettet mod mig, men hvis det var mod mig, er det ærgerligt, for jeg synes, jeg har givet alt til den klub. Hvis det ikke var til mig, tager jeg det ikke så tungt, lød det fra Højlund.

FC København-træner Jacob Neestrup lagde ikke mærke til, at en gruppe tilhængere buhede af Rasmus Højlund, men han understreger, at en pibekoncert ikke er noget, Manchester United-angriberen har gjort sig fortjent til.

- For mig er Rasmus Højlund en spiller, der har gjort alt for den her klub, og det er bestemt ikke hans skyld, at han ikke slog igennem i FC København. Jeg ønsker ham alt det bedste, og for mig vil han altid være en ven af huset og en spiller, vi skal respektere - også for hans tid i FC København, lød det fra Jacob Neestrup.

Rasmus Højlund har nu scoret fem mål for Manchester United - alle er sat ind i Champions League.