• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Pelle Kirchner

Real Madrid med særligt greb mod tyske fans

Foto: Getty Images

Real Madrid tillader ikke flere tyske fans på tribunerne til opgøret mod Union Berlin.

Af Pelle Kirchner

4.000 ellevilde tyske fans har allerede sikret sig adgang til den velsagtens største kamp i Union Berlins historie på Santiago Bernabeu mod Real Madrid. 

Det er også maksimumkapaciteten for udebaneafsnittet på spaniernes hjemmebane, hvorfor netop dét afsnit af stadionet er lukket.

Men så nemt narrer man ikke tyskerne, der har forsøgt sig at tage andre metoder i brug, skriver Bild.

Flere Union Berlin-fans har nemlig forsøgt at købe adgang til kampen på nogle af de resterende tribuner, der ellers tilhører hjemmeholdets supporterer. 

Det har den spanske kongeklub nu luret, og derfor har de valgt at spærre adgangen totalt for samlige tyske ip-adresser, der forsøger at købe sig adgang til opgøret. 

I april sidste år udspillede der sig nemlig tilsvarende scener for Real Madrids rivaler fra FC Barcelona mod et andet tysk hold i form af Eintracht Frankfurt. 

Her var der plads til 5.000 udebanefans, men der endte med at komme cirka 30.000 tyske fans fra Frankfurt, som derfor dominerede lydkulissen på det store stadion, som om de spillede på hjemmebane. 

Men det virker altså til, at Real Madrid har lært af rivalernes fejl, og derfor bliver det næppe tilfældet til opgøret, der finder sted på onsdag i næste uge. 

Foruden Union Berlin er også Napoli og Braga at finde i Champions Leagues gruppe C.