• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Real Madrid vil ikke lade CL-lodtrækning gå om

Foto: Getty Images

Real Madrid vil angiveligt tage sagen op med UEFA, hvis parringen med Benfica i den forfejlede Champions League-kvalifikation ikke får lov til at stå ved magt.

Af Lars Gram-Hanssen

Mandagens lodtrækning til ottendedelsfinalerne i Champions League endte med at gå fuldstændigt galt, da flere fejl betød, at lodtrækningen skal gå om klokken 15.00.

Fejlen opstod, da Manchester United ikke var med i bowlen blandt Atlético Madrids modstandere. Den engelske storklub endte i stedet med at trække Paris Saint-Germain, men kort efter meddelte UEFA altså på Twitter, at lodtrækningen er ugyldig og skal gå om. 

Men ifølge den spanske avis Mundo Deportivo forventer Real Madrid, at UEFA ikke laver om på madrilenernes lodtrækningen. Det spanske storhold blev således parret med Benfica inden det tidspunkt, hvor fejlene begyndte at opstå. 

- Real Madrid er af den opfattelse, at deres lodtrækning var fair, og at de derfor ikke skal igennem en ny lodtrækning, lyder det således fra Mundo Deportivo. 

Avisen peger således på, at den spanske radiostation Cadena Cope har reporteret, at parringen af Real Madrid og Benfica blev håndteret korrekt nok, og at der ikke var fejl involveret i denne del af lodtrækningen. 

Således mener Real Madrid altså, at lodtrækningen bør genstartes fra det punkt, hvor UEFA begyndte at lave fejl. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020