• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Revser Piqué-udtalelse efter historisk nedtur

Foto: Getty Images

Gerard Piqué valgte inden nederlaget til Bayern München at give ansvaret for Barcelonas nedtur videre til klubbens ledelse. Og det får veteranen nu kritik for.

Af Lars Gram-Hanssen

Barcelona røg onsdag ud af Champions League efter et 3-0-nederlag til Bayern München, og den catalanske storklub skal derfor spille i Europa League til foråret. 

Og efter nedturen i München langede journalisten Jordi Martí så ud efter en udtalelse, som Gerard Piqué var kommet med inden kampen.

I et interview med Sport blev det således påpeget overfor Piqué, at Bayern München hurtigt har formået at komme tilbage, når det tyske storhold en sjælden gang imellem har haft en skuffende sæson. Det samme kan dårligt siges om Barcelona, og ifølge Piqué er der ét indlysende svar på, hvorfor de to klubbers situationer er så forskellige.

- Ledelsen. Så simpelt er det, lød det således fra Piqué, der dermed sendte en sviner til den tidligere Barcelona-præsident Josep Bartomeu. 

Og det var altså dette svar, som Jordi Martí forholdt sig kritisk til efter Barcelonas nedtur i München.

- Der er tale om en ustoppelig nedtur siden 2015. At mr. Piqué siger, at forskellen på Bayern og Barça er ledelsen, i stedet for at sige, at det var spillerne, der tog ledelsen som gidsler... disse valg [præsidentvalg, red.] er baseret på The Treble, og det ved spillerne, lød det således, ifølge AS, fra Martí

Den seneste gang, hvor Barcelona ikke nåede frem til knockoutkampene i Champions League, var tilbage i 2003/04-sæsonen, hvor Barcelona deltog i UEFA Cup'en efter en sjetteplads i ligaen i den forudgående sæson. Dengang havde Barcelona spillere som Luis Enrique og Philip Cocu på holdkortet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020