• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Rystet Juventus-stjerne: Tragisk

Foto: Getty Images

Juventus blev tirsdag tæsket med 4-0 af Chelsea, og det var et nederlag, Wojciech Szczesny havde svært ved at acceptere.

Af Lars Gram-Hanssen

Det kører ikke rigtigt for Juventus i denne sæson, og tirsdag blev den italienske storklub så ydmyget på Stamford Bridge. 

Massimiliano Allegris mandskab blev således banket med 4-0 af Chelsea i Champions League, og nederlaget kunne være blevet meget større, hvis ikke Wojciech Szczesny havde leveret en række store redninger. Efter slutfløjtet var polakken dog alligevel særdeles slukøret. 

- Desværre så vi her til aften forskellen på de to hold. De er det bedste hold i Europa, de forsvarende europæiske mestre, og her til aften var vi ude af stand til at udfordre dem på nogen som helst måde. Det gør ondt, det gør virkeligt ondt, lød det således, ifølge Sky Sport Italia, fra Szczesny.

Svært at acceptere
I Serie A ligger Juventus på en skuffende 8. plads, men Torino-klubben har i de seneste uger hentet imponerende sejre mod Fiorentina og Lazio. 

- Jeg har indtryk af, at vi har fundet vores balance, men her til aften leverede vi en tragisk præstation, og vi blev straffet med fire mål. Man kan tabe en kamp, men jeg har det svært med at tabe på den her måde. 

På trods af 4-0-nederlaget til Chelsea er Juventus sikker på at gå videre fra Champions League-gruppespillet.