Champions League Mikkel Fuhr Nielsen

Schmeichel i hård kritik: Real-stjerne helt uenig

Foto: Getty Images

Der er forskellige holdninger til Real Madrids præstation mod Manchester City, som gav dem en plads i Champions League-finalen.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Årets Champions League-finale bliver en gentagelse af finalen fra 2018, hvor Real Madrid og Liverpool tørnede sammen.

I år sikrede Real Madrid sig avancement efter to sene mål af Rodrygo i returopgøret mod Manchester City, som sikrede forlænget spilletid. Her scorede Benzema det afgørende mål, som sendte Real Madrid i finalen.

- Real Madrid har ingen ret til at være i finalen. Det var helt klart det værste hold henover begge opgør, udtalte Peter Schmeichel sig til CBS Sport efter sejren.

Toni Kroos optrådte i kampens første 68 minutter, inden han lod sig udskifte. For ham var oplevelsen af kampen en helt anden, end den Peter Schmeichel nævner.

- En rigtig god kamp. Vi var bedre. City havde muligheder for at eliminere os og de havde muligheder for at gøre det til 0-2, hvilket ville have låst os. Det gjorde de ikke. Det var en god uge, måske en af de smukkeste, siger tyskeren i sin podcast Einfach mal luppen, som han har med sin bror Felix, ifølge AS.

Uanset hvem der har ret, så kan Toni Kroos glæde sig over, at han den 28. maj kan høre Champions League-finalehymnen endnu engang.

Han har samtidig mulighed for at vinde sin femte Champions League-titel. Han har i forvejen tre med Real Madrid, mens han i 2013 sejrede med Bayern München.

I denne sæson har den 32-årige midtbanespiller allerede vundet det spanske mesterskab. Toni Kroos har 361 optrædener for Real Madrid, siden han kom til i 2014. Kontrakten udløber tilgengæld næste sommer.