Video : Tipsbladet
Champions League

Scorede mod FCK: Jeg er ikke en robot

Han svarer kritikerne igen efter scoringen mod FC København.

Anastasios Bakasetas blev hentet til Trabzonspor som en stor profil i begyndelsen af 2021, og grækeren scorede masser af mål for tyrkerne det første års tid i klubben.

I anden halvdel af sidste sæson havde Bakasetas derimod det anderledes svært, og fra slutningen af oktober og resten af sæsonen bidrog han blot med to scoringer og en enkelt assist i 30 kampe.

29-årige Bakasetas har imidlertid været afgørende for Trabzonspor igen i indeværende sæson, og tirsdag kom han på tavlen mod FC København. Det er derfor blevet sagt, at vi nu ser "den rigtige Bakasetas," men det forstår han ikke selv.

- Jeg hører ofte vendingen "den rigtige Bakasetas," men jeg forstår det ikke. Mit mål er at hjælpe holdet. At give alt på banen. Nogle gange scorer jeg, andre gange gør jeg ikke. Men jeg forsøger stadig at gøre mit bedste. Jeg er ikke en robot, men et menneske, siger han på pressemødet efter opgøret mod FCK.

Trabzonspor rejser fra København med et 2-1-nederlag i bagagen, men Bakasetas har fortsat en stor tro på, at man går videre til gruppespillet.

- Der er mange ledere på et stort hold. Udover lederne har vi mange gode personligheder på vores hold. Det er noget af det vigtigste. Jeg er meget stolt over at være en del af Trabzonspor.

- Min tro på holdet er meget stor. Vi sætter nye mål og har et ønske om at udforske nye eventyr. Hvis vi efterlader vores hjerte på banen, er jeg sikker på, vi kommer til at eliminere København i næste uge.

Returkampen spilles onsdag i næste uge.