Se målet: Straffer Liverpool-stjernes brøler

Liverpool-stjerne spillede en uheldig hovedrolle, da Real Madrid scorede til 2-0 i tirsdagens Champions League-brag.

Liverpool havde en svær første halvleg mod Real Madrid i tirsdagens Champions League-brag, og Trent Alexander-Arnold er nok særligt skuffet over sin præstation.

Den engelske højre back var således involveret i begge mål, men især ved det andet mål spillede han en uheldig hovedrolle.

Real Madrids midtbaengeneral Toni Kroos sendte en lang bold frem, og den kom Trent Alexander-Arnold til at dirigere videre til spaniernes Marco Asensio, som så var alene med målmand Alisson. Her lobbede Asensio køligt bolden over keeperen, inden han sendte den i mål.

Det var en uheldig situation for Liverpool-stjernen, der sammen med holdkammeraterne kunne gå til pause bagud med 0-2.

Se eller gense Trent Alexander-Arnolds forsvarskoks øverst i artiklen.