• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Simon Kjær får hård medfart i Italien

Foto: Getty Images

Den italienske presse går hårdt til Simon Kjær efter tirsdagens Champions League-semifinale mellem AC Milan og Inter.

Af Lars Gram-Hanssen

Simon Kjær spillede tirsdag karrierens første Champions League-semifinale, men braget mod Inter blev desværre lidt af en nedtur for den danske landsholdsanfører. 

AC Milan tabte 2-0 efter en skrækstart, og kun et VAR-tjek reddede Simon Kjær fra en større skurkerolle, da den danske stjerne i første halvleg væltede Lautaro Martinez i græsset, hvilket i første omgang blev takseret til et straffespark. 

Simon Kjær endte med at blive taget ud efter 59 minutter, og efter kampen har AC Milan-danskeren fået en hård medfart i den italienske presse. 

- Var for langsom og for langt væk fra Lautaro. Straffesparket blev omstødt, men han efterlod alligevel et skidt indtryk, skriver La Repubblica om Simon Kjær. 

- Manzano (dommeren, red.) straffede ham, men ombestemte sig efterfølgende. Dzeko kørte ham dog ofte rundt i manegen, lyder det fra Il Giorno

- Storebroderen og forsvarsgeneralen, der talte meget inden kampen. Han kom til at lide i duellen med Dzeko og Lautaro, og straffesparket, der blev omstødt, kom efter hans tragiske én-mod-én-duel. Skidt fra en leder på holdet, skriver La Gazzetta dello Sport

Simon Kjær og AC Milan skal på tirsdag forsøge at levere et comeback, når returkampen mod Inter venter.