• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League clbold.dk

PSG-stjernens fremtid kan afhænge af Bayern-brag

Foto: Getty Images

Der er formentlig meget mere end en Champions League-semifinale på højkant for Paris Saint-Germain, når den franske storklub tirsdag tager imod Bayern München. Sådan lyder det fra Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, der hæfter sig ved, at parisernes to største stjerner har kontraktudløb om et års tid.

Af clbold.dk

Det er lagt op til lidt af et brag, når Paris Saint-Germain tirsdag tager imod Bayern München i Champions League-kvartfinalen. 

Pariserne hentede således en 3-2-sejr i det første opgør, selvom hjemmeholdet sad tungt på kampen. Avancementet virker langt fra at være sikret, og ifølge Tipsbladets chefredaktør, Troels Bager Thøgersen, er der umiddelbart mere end blot en semifinaleplads på spil for den franske storklub. 

- Jeg tror, at der er karrierer for spil for Paris Saint-Germain, når de tirsdag møder Bayern München, lyder det således fra Troels Bager Thøgersen.

- Det er lidt en skæbnestund for flere personer. Først og fremmest for de to helt store stjerner i PSG, Neymar og Kylian Mbappé. 

Ifølge Troels Bager Thøgersen er det bemærkelsesværdigt, at Paris Saint-Germain stadig ikke har formået at få holdets to største stjerner til at forlænge. 

- Jeg synes virkeligt, at det er værd at bide mærke i, at de begge to har kontraktudløb om det, der snart kun er ét år. Det er i sommeren 2022, at de begge to har udløb, og jeg går da og spørger mig selv, hvorfor de her forlængelser ikke er blevet skrevet under endnu, lyder det således fra Tipsbladets chefredaktør. 

Mere end en semifinale på højkant
Kylian Mbappé har igennem længere tid været rygtet til Real Madrid, og spørgsmålet er, om franskmandens fremtid afhænger af Paris Saint-Germains resultater i Champions League i denne sæson. 

- Jeg tror på, at der er endnu mere end en Champions League-semifinale på højkant i morgen. At det også er lidt af en skæbnestund for de to. Det er helt klart, at Paris så gerne vil vinde den Champions League-titel, som man var tæt på i sidste sæson, lyder det fra Troels Bager Thøgersen. 

Ifølge Tipsbladets chefredaktør står Paris Saint-Germains ledelse i en noget prekær situation, idet det selvsagt vil være lidt af en katastrofe at miste enten Neymar eller Kylian Mbappé på en fri transfer i 2022.

- Jeg ser en rigtig afgørende aften for PSG. Både på banen, men også i forhold til, hvad der skal ske for klubben udenfor banen.

Paris Saint-Germain har råd til at tabe med 1-0 tirsdag, mens et 2-0-nederlag vil sende Mauricio Pochettinos mandskab ud af Champions League. 

Du kan se videoen med Troels Bager Thøgersens PSG-analyse i toppen af artiklen. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus