• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Ole Hoffskov

Spanske aviser sabler Barca: En meget lille klub

Foto: Getty Images

De spanske aviser saver FC Barcelona midt over efter nederlaget mod Bayern München.

Af Ole Hoffskov

FC Barcelona er på dybt vand i øjeblikket, og der var absolut ingen oprejsning at hente tirsdag aften, da catalanerne indledte Champions League-gruppespillet hjemme på Camp Nou mod Bayern München.

Vi skal ikke mange år tilbage, før det var et brag af de allerstørste i europæisk klubfodbold, men Barca var fuldstændig chanceløse og tabte 0-3. Hjemmeholdet blev ikke noteret for en eneste afslutning indenfor målrammen. 

FC Barcelonas deroute er naturligvis en kæmpe historie i de spanske aviser, og Ronald Koemans tropper bliver sablet ned efter nederlaget mod Bayern München.

- Barca havde ikke en chance på Camp Nou, og holdet har nu for første gang i historien tabt tre kampe i træk. Dette Barcelona-hold er blot en lille klub i Champions League. Budskabet fra Koeman kunne ikke være tydeligere. Den hollandske træner valgte en defensiv 5-3-2 på grund af den meget stærkere modstander. Som små hold gør det. Ingen kan bebrejde Koeman, men det var ren smerte, skriver Marca.

El Mundo Deportivo ryster også på hovedet af FC Barcelona og især angriberen Luuk de Jong.

- Luuk de Jong var symbolet på den håbløse aften. Barcelona blev atter knust af Bayern München - et år efter 2-8 i Lissabon. Koeman har en fuldstændig ødelagt trup til rådighed. Det kommer til at tage tid, skriver avisen.

I det hele taget er der ingen, der bebrejder Ronald Koeman ret meget. Det er spillermaterialet, den er gal med, lyder det samstemmende.

- FC Barcelona er blevet overhalet og er langt væk fra Europas top. Sæsonen er fuld af uvisheder, men én ting er sikkert; Koemans tropper har ikke en chance for Champions League-titlen. Den hollandske træners opgave er meget vanskelig, skriver Diario Sport under overskriften "En tragisk aften for Barcelona".

Også avisen AS fælder en benhård dom over Barcelona.

- FC Barcelona er gået fra "uovervindelig" til "det er, hvad det er". Barcas fald har ingen nedre grænse. Den smertefulde konklusion er, at alt skal genopbygges, lyder det fra avisen.

Næste opgave for FC Barcelona i Champions League er på udebane mod Benfica. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020