• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Malte L. Nørgaard

- Ståle Solbakken gav mig skældud

Foto: Getty Images

Den tidligere FCK-spiller husker tydeligt, dengang han skulle dække Luka Modric op.

Af Malte L. Nørgaard

Nogle vil måske mene, at det var en ulige kamp, da Youssef Toutouh tilbage i 2013 blev sat til at spille over for Luka Modric i FC Københavns Champions League-opgør mod Real Madrid.

Det mener Toutouh i hvert fald selv, når han i dag ser tilbage på oplevelsen mod den kroatiske kreatør, der drev gæk med den nuværende Nykøbing-spiller. Særligt én sekvens står tydeligt i hukommelsen.

Luka Modric sagde pænt farvel til brasilianske Claudemir med en simpel finte, inden han hakkede bolden i mål fra lang afstand.

Noget, som efterfølgende gav Toutouh gevadig ballade, fortæller han i et interview med DR Sporten.

- Ståle Solbakken (tidligere FCK-træner, red.) gav mig skældud, fordi han troede, det var mig, der vendte ryggen til. Men ærligt, der er ikke noget at gøre.

- Det er den bedste spiller, jeg nogensinde har stået overfor. Undervejs i kampen prøvede jeg at tage bolden fra ham, men det kunne jeg ikke. Han er ikke fysisk hurtig, men han er en af få spillere, som på grund af sin teknik er umulig at fange. Det går så stærkt med bolden, siger han.

I dag er Luka Modric blevet 37 år. Alligevel starter han på den centrale midtbane, når Danmark møder Kroatien klokken 21. Du kan se de to holds startopstillinger her.