• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Ole Hoffskov

Stor stjerne klar til FC København-brag

Foto: Getty Images

Stjernespilleren Hakim Ziyech er klar til at gøre livet besværligt for FC København onsdag aften i Champions League-åbneren.

Af Ole Hoffskov

FC København indleder Champions League-gruppespillet onsdag aften i Istanbul mod Galatasaray, og tyrkerne er det hold, som FCK realistisk set kan drømme om at slutte højere end i gruppen.

Der er dermed tale om en skæbnekamp allerede i første runde.

Galatasaray har et væld af stjernespillere på holdkortet, og desværre for FC København når den måske største af dem alle at blive klar til onsdagens Champions League-fight. Hakim Ziyech har døjet med skadesproblemer i starten af denne sæson, men lørdag spillede han for Galatasaray for første gang, da holdet slog Samsunspor med 4-2, og marokkaneren var ophavsmand til Mauro Icardis mål til 4-2.

Hakim Ziyech har den tyrkiske mesterklub hentet i Chelsea, og han kan gøre livet rigtig surt for FC København, hvis han rammer dagen. Lørdag spillede han 45 minutter, og det var Zieychs første kamp i mere end tre måneder, så under alle omstændigheder er han ikke i topform mod FCK, men han kommer med al sandsynlighed i aktion.

Foruden Hakim Ziyech og Mauro Icardi tæller Galatasaray-mandskabet store navne som Dries Mertens og Davinson Sanchez, mens den danske landsholdsspiller og eks-FCK'er Victor Nelsson også er en profil hos tyrkerne.

Der er kickoff mellem Galatasaray og FC København onsdag klokken 18.45.