Foto: Getty Images
Champions League

Suarez fraråder træner: Tag ikke til FC Barcelona

Den tidligere FC Barcelona-spiller blander sig i debatten om den kriseramte klubs næste træk.

Den catalanske storklub FC Barcelona er inde i en større krise, som angiveligt indebærer, at klubben overvejer at fyre den nuværende cheftræner Ronald Koeman. 

Derfor gætter flere spanske medier lige nu på, hvem klubben kunne tænkes at erstatte hollænderen med. 

Her er flere navne blevet nævnt, men især den belgiske landstræner Roberto Martinez og den tidligere FC Barcelona-spiller Xavi går igen som de varmeste emner hos Barca-ledelsen. 

Sidstnævnte har med sine utallige kampe i Barca-trøjen et særdeles godt kendskab til klubben og har samtidig tilegnet sig erfaring som træner, siden han i 2019 overtog rollen som cheftræner i Al Sadd FC, der spiller i Qatar Stars League. 

Derfor kunne Xavi være et ganske fint bud for FC Barcelona, men står det til spanierens tidligere holdkammerat Luis Suarez, bør han holde sig væk fra den catalanske klub lige nu. 

I et interview med det spanske medie Sport råder Atlético Madrid-spilleren nemlig Xavi til at vente med at tage til FC Barcelona som træner. 

- Lige nu bliver der ført en krig i FC Barcelona, som skader spillerne. Personligt råder jeg Xavi til at vente. Lige nu er ikke det ideelle tidspunkt for ham at vende tilbage til klubben. Han er heldigvis en klog mand, så jeg håber, at han vælger at vente, siger han. 

Luis Suarez og Xavi nåede at spille sammen i FC Barcelona i én sæson.