• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Tæt på kick-off: Neestrup har våben mod United

Foto: Getty Images

FCK-cheftræner åbner lidt op for planerne mod Manchester United.

Af Oliver Okstrøm

FC København skal onsdag aften møde Manchester United på hjemmebane, og her bliver det en kamp, hvor FCK-cheftræner Jacob Neestrup mener, at der er nogle muligheder for at ramme det engelske mandskab.

Det fortæller han om i et interview med Viaplay kort før kampen.

- Jeg synes, at det, der har været gældende, når vi har mødt nogle af de bedste hold - også Bayern et eller andet sted - det var, at når de kommer lidt længere ned på banen og står, så er det måske ikke dér, de lægger energien på træningsbanen, men primært når de har bolden selv.

- Det skal vi udnytte og gode til at sætte tempoet ned i kampen og så sætte speederen i bund på de rigtige tidspunkter, forklarer Neestrup

Derudover sætter han ord på valget med startopstillingen, som har lignet de samme som de øvrige europæiske kampe.

- Det er meget simpelt. Hvis du tager Rakow-kampene med, hvor vi skulle kvalificere os og så de tre kampe i indledningen på gruppespillet, så synes jeg, at vi har ramt en stamme, som har leveret rigtig godt, og det gør ikke, at en som Orri eller Christian Sørensen eller hvad de nu hedder ikke kan kæmpe sig på holdet, siger han og fortsætter:

- Men lige nu ser vi ikke nogen grund til at skifte på det mandskab, hvor mange af dem har gjort det rigtig godt i de sidste tre gruppekampe og de to kvalifikationskampe, lyder det fra Neestrup.

Startopstillingerne til kampen kan ses her.