• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Taler Steinlein over sig? Duo solgt for 200 mio

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Frank Onyeka og Jens-Lys Cajuste kommer til at indbringe FC Midtjylland mange millioner kroner.

Af Jacob Quvang

Claus Steinlein var i hopla, da han gæstede TV3+-studiet efter FC Midtjyllands 2-1 sejr over Celtic i Champions League-kvalifikationen. 

Holdet er nu videre til tredje runde, hvor de møder PSV, men vigtigst af alt er FC Midtjylland nu sikret deltagelse i Europa League-gruppespillet, som minimum vil indbringe klubben 70 millioner kroner. 

Men dette beløb er bare småpenge i forhold til, hvad FC Midtjylland tjener på salgene af Frank Onyeka og Jens-Lys Cajuste. 

Det fortæller Claus Steinlein til TV3+ efter kampen efter en snak om de imponerende unge FC Midtjylland-spillere, som kom ind og vendte kampen til midtjydernes fordel.

- Det er lidt ligesom, da vi stod for to år siden, hvor Tim (Sparv, red.) og Jakob (Poulsen, red.), som havde gjort det fantastisk på vores midtbane blev afløst af Jens-Lys og Frank, som vi jo nu ender med at sælge for i runde tal 200 millioner kroner, fortæller Claus Steinlein om de to spillere. 

Indtil videre er Frank Onyeka officielt blevet solgt, men Jens-Lys Cajuste er i princippet stadig FC Midtjylland-spiller. Efter Steinleins udtalelse her til aften er det dog bare et spørgsmål om tid, før et skifte bliver meldt ud. 

Tidligere har medier skrevet, at Onyeka ville indbringe FC Midtjylland omkring 75 millioner for skiftet til Brentford. Passer disse tal sælges Cajuste altså for omkring 125 millioner kroner. 

Se hele interviewet med Claus Steinlein i videoklippet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020