• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Thomas Tuchel fremhæver Jacob Neestrup

Foto: Anders Kjærbye/Getty Images

Det lader til, at Thomas Tuchel har stor respekt for FC Københavns unge cheftræner.

Af Jacob Quvang

FC København er kommet i en sand dynamitpulje i Champions League, hvor Bayern München, Manchester United og Galatasaray venter. 

Det er måske kun gruppen bestående af Borussia Dortmund, AC Milan, Newcastle og Paris Saint-Germain, som på papiret er vanskeligere, og det er Bayern Münchens cheftræner Thomas Tuchel også udmærket klar over. 

Han har nemlig stor respekt for FC København, og særligt cheftræner Jacob Neestrup, der med sin alder på bare 35 år har fanget hans opmærksomhed.

- Vi er havnet i en attraktiv og vanskelig gruppe. Der er ingen nemme modstandere i Champions League, og alle kampe er svære. Manchester United er noget af en mundfuld, og de har et fantastisk stadion. FC København har en ung cheftræner. Galatasaray havde et godt transfervindue og har en helt særlig atmosfære (på hjemmebane, red.). Alle sammen er meget attraktive modstandere. 

- Men Dortmund-gruppen er den hårdeste på papiret, siger Thomas Tuchel på et pressemøde. 

Bayern München indleder gruppespillet med en hjemmekamp mod Manchester United om 16 dage. I samme runde starter FC København med en udekamp mod Galatasaray.