• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Thorup forklarer uventet fravalg af FCK-profil

Foto: Getty Images

Jess Thorup har valgt at sende Lukas Lerager på bænken i aftenens Champions League-opgør, og den beslutning blev FC København-træneren spurgt til i optakten til opgøret.

Af Lars Gram-Hanssen

Der er en markant overraskelse i FC Københavns startopstilling til aftenens Champions League-brag mod Sevilla, idet den 20-årige Marko Stamenic starter inde i stedet for Lukas Lerager. 

Og den disposition blev Jess Thorup da også bedt om at forklare, da FC København-cheftræneren blev interviewet af TV3 Sport i optakten til opgøret. 

- Jamen, prøv at høre her. For mig handler det om at kigge på de sidste par kampe, de sidste træninger og de snakke, jeg har haft med spillerne. Og så kommer jeg til at stille det formodet stærkeste hold. Det, jeg føler, er det stærkeste hold i forhold til den gameplan, vi har. Og for mig handler det jo ikke kun om Stamenic. Men han har gjort det godt, lød svaret fra Jess Thorup.

- Jeg synes, at han gjorde det fint i Odense. Og vi er jo ikke bange for at give de unge chancen. I dag giver vi Marko en kæmpe chance på den store scene, og jeg er helt sikker på, at han kan gå ind og gøre en forskel, sammen med de andre. 

Jess Thorup blev herefter spurgt, hvad Lerager ikke har gjort godt nok, og om den 29-årige midtbanespiller med sin rutine ikke ville værer rar at have på banen i en så vigtig kamp.

- Jamen, det kunne jo være, at han kunne få muligheden for det i løbet af kampen, lød svaret kortfattet fra Thorup.

Du kan se både FC Københavns og Sevillas opstilling lige HER