• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Victor Risager

Tidligere Barca-spiller: Messi gav mig lyst til at stoppe

Foto: Getty Images

Den nu 33-årige spiller havde selv svært ved at forstå, at han skulle til FC Barcelona, og han følte sig også dårlig til træning.

Af Victor Risager

Det var et chok for mange, da FC Barcelona i foråret 2019 hentede ghanesiske Kevin-Prince Boateng til klubben på en halvårig lejeaftale.

Den 33-årige offensivspiller havde tilbragt de forgangne i mindre klubber som Las Palmas, Eintracht Frankfurt og Sassuolo med blandet succes, og det var mildest talt overraskende, at FC Barcelona ville have ham.

Læs også:FIFA offentliggør de nominerede til årets priser

Ikke mindst for Kevin-Prince Boateng selv.

- De seks måneder i Barcelona var utrolige. Først troede jeg ikke på det. Jeg troede, det var Espanyol, der ville have mig, og ikke det “rigtige” Barcelona, siger Kevin-Prince Boateng i et interview med DAZN.

Læs også:Martin Braithwaite hyldes: En af Barcas bedste

Det blev kun et halvt år i FC Barcelona for offensivspilleren, men han har fået nogle minder for livet - og ændret en holdning.

- Træning med Messi efterlod mig målløs. Jeg havde altid sagt, at Cristiano Ronaldo var den bedste i verden, men Messi er noget andet. Han er ikke normal. Mens jeg trænede sammen med ham, følte jeg mig utilstrækkelig for første gang i min karriere. Han gjorde utrolige ting. Jeg havde lyst til at sige, “Jeg er færdig, jeg holder op med at spille,” siger han.

Kevin-Prince Boateng spiller nu i AC Monza sammen med danske Christian Gytkjær, hvor han i denne sæson står noteret for to mål på seks kampe. Det er mere, end det blev til i FC Barcelona, hvor han nåede at spille fire kampe uden mål til følge. 

Læs også:CL-ekspert imponeret over Braithwaite: Han modbeviser kritikerne

Læs også:Barca-træner nedtoner stjernes bænkplads

Læs også:Braithwaite blev dobbelt målscorer: Jeg har været tålmodig

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus