• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Oliver Okstrøm

Top-sæson: AC på liste over Europas bedste handler

Foto: Getty Images

Andreas Christensens skifte til Barcelona har været en kæmpe succes.

Af Oliver Okstrøm

Sæsonen er ved at være ovre de fleste steder i Europa, og derfor har det også været oplagt at se på, hvem der har været de bedste handler for klubberne. Det har det ansete fodboldsite Goal kigget på og lavet en top 21 over dem.

Her er der blevet set nærmere på primært de fem største ligaer; Premier League, La Liga, Bundesligaen, Serie A og Ligue 1, men de har også fået en Benfica- og en PSV-handel med på listen.

Mest bemærkelsesværdigt med danske øjne er det, at der er blevet fundet plads til danske Andreas Christensen. Han er at finde på 16. pladsen på listen.

Her bliver der peget på, at danskeren har været pålidelig lige siden, at han kom til Barcelona, og at der er blevet dannet et stærkt makkerska med Ronald Araujo i midterforsvaret for de spanske mestre.

Netop forsvaret bliver også udpeget som en af de største årsager til, at mesterskabet kom hjem til catalanerne igen efter et par år uden. 

- Christensen har fortjent en plads i hjertet hos Culers over hele Catalonien som følge af hans solide præstationer. Åh, hvor må Chelsea fortryde, at de lod den 27-årige gå gratis. Deres tab har i høj grad været Barcas gevinst, lyder det.

Øverst på listen er Erling Haaland, der er efterfulgt af Khvicha Kvaratskhelia og Christensens holdkammerat Robert Lewandowski.

Der skulle i øvrigt være interesse for Andreas Christensen i italiensk fodbold. Læs mere om det her.