Video : Tipsbladet
Champions League

Tre gange nej: Mbappe slår sin fremtid fast

Kylian Mbappe er stolt over at være i PSG, men fremtidsplanen for ham står helt klar.

Paris Saint Germain vandt tirsdag aften med 4-1 over Barcelona, hvor Kylian Mbappe scorede to af målene, der var med til at sikre en samlet sejr på 6-4 over catalanerne.

Efter kampen måtte han svare på spørgsmål om, hvorvidt det kunne være med til at ændre på den beslutning, han havde taget om at forlade Paris-klubben, når kontrakten udløber til sommer.

- Nej, nej, nej, svarer Mbappe, mens han forlader mixed zone efter en udtalelse om sit forhold til klubben.

Altså tre gange nej til at blive i Paris Saint Germain, som han nu er i Champions League-semifinalen med. De fleste spekulationer om franskmandens fremtid peger desuden mod, at han skifter til Real Madrid til sommer.

Inden sin afslutningssalut havde Mbappe dog fortalt om, hvordan han har det med at være i PSG.

- Jeg har været stolt over at være her (i Paris) fra første dag. De gode og dårlige øjeblikke påvirker ikke min stolthed. Stoltheden ved at spille for denne klub, ved at repræsentere hovedstadens klub i mit land, er noget særligt for mig, der er vokset op her, siger han og fortsætter:

- At opleve en aften som denne som pariser er fantastisk. Vi har taget endnu et skridt, men vi skal forblive rolige, lyder det fra Mbappe, som derefter fik sagt nej tre gange, mens han gik videre.

I Champions League-semifinalen skal PSG møde Dortmund.