Video : Tipsbladet
Champions League

TV-tvivl om FCK: TV 2 melder ud om Prag-returkamp

Det tegner ikke lovende for mulighederne for at se FC Københavns returkamp mod Sparta Prag på dansk tv.

Det er en vigtig kamp for dansk fodbold i almindelig og en skæbnekamp for FC København i særdeleshed, når de på tirsdag skal møde Sparta Prag i Champions League-kvalifikationen.

Den første kamp endte 0-0, og der er derfor maksimal spænding om returopgøret. Det bliver dog ikke noget, som ser ud til at blive vist på dansk tv. Først har Viaplay fortalt, at det er usikkert for dem, og nu har TV 2 meldt ud i et interview med Ekstra Bladet, hvor de står.

- FCK-kampen overvejer vi ikke. Der er en anden broadcaster, der sendte hjemmekampen, og det ville være mere naturligt, hvis de fulgte trop, fortæller John Hansen, der er redaktionschef og rettighedsindkøber på TV 2 Sport.

Dermed understreger han, at det ikke bliver på TV 2's kanaler, at FCK-returen bliver sendt.

Endvidere kommer han ind på både FC Midtjylland og FC Nordsjællands kampe i Conference League-kvalifikationen, som torsdag aften møder henholdsvis Omonoia og FCSB. Her er vurderingen, at de ikke er attraktive nok.

Det er ellers TV 2, som sidder på rettighederne til Conference League, men det er først i gruppespillet, at det er deres. I kvalifikationen, at det hjemmeholdet, der har rettighederne til kampene.

I stedet kan man se dem på Solidsport's hjemmeside som pay-per-view.

Inden returkampen i Champions League skal FC København møde OB i Superligaen fredag aften. Her må københavnerne undvære to spillere. Læs mere om det her.