• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Jacob Quvang

Tvivler på Mbappé-skifte selv hvis han er gratis

Foto: Getty Images

Michael Laudrup er ikke sikker på, at Real Madrid igen går efter Kylian Mbappé, selv endda hvis franskmanden skulle komme gratis.

Af Jacob Quvang

Dagene hvor Kylian Mbappé konstant blev rygtet til Real Madrid er for længst ovre, efter at franskmanden i stedet for at skifte til Real Madrid valgte at forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain.

Alle parter er kommet videre, og i stedet for Mbappé rygtes den spanske hovedstadsklub nu i større grad til Erling Haaland. 

Brødrene Laudrup har da også svært ved at se en fremtid for Mbappé i Real Madrid. Faktisk står det så grelt til, at der er tvivl om, hvorvidt Real Madrid vil gå efter ham, selv hvis ikke de behøver at betale en transfersum for ham.

Det er i hvert fald Michael Laudrups gæt. Det siger han i Viaplay-studiet i forbindelse med ugens Champions League-kampe.

- Jeg siger ikke, at døren er lukket. Jeg siger bare, at når du siger ja til Florentino Perez - ikke til Real Madrid, men til Florentino Perez - og så du hopper i svinget, så er det op af bakke. Jeg ved ikke, om Real Madrid tager ham, selv om de kan få ham gratis, siger Michael Laudrup.

Brian Laudrup er mere sikker i sin sag; han tror, at drømmen om Mbappé og Real Madrid er slukket.

- Døren er ikke kun lukket, den er totalt låst, kan jeg forestille mig. Når du først siger nej til Real Madrid... Den chance får du måske én gang i din karriere. Hvor skal han så hen? Så er det Premier League - der er ikke andre muligheder.

- Så er det et City-hold, de har så Haaland. Er det Manchester United? Chelsea? Hvem er det? Det er de klubber, vi snakker om. Det bliver meget interessant at se. Han er 24 år nu, har slået alle rekorder og er allerede verdensmester, men hvor går han hen herfra? Lyder det fra Brian Laudrup.

Hele diskussionen om Kylian Mbappés fremtid kan ses i afspilleren over artiklen. Blandt andet nævnes det, at en klub som Bayern München ikke er realistisk, selv om den tyske storklub for nylig slog netop Mbappés PSG ud af Champions League.