Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Champions League

Tyskere ignorerer FCK: Jeg er fuldstændig ligeglad

Der var ingen tyske journalister til FC Københavns pressemøde tirsdag aften - men det rører ikke Jacob Neestrup og kompagni.

Tipsbladet i München.

Omkring klokken 18.30 tirsdag aften tog Jacob Neestrup, Mohamed Elyounoussi og Rasmus Falk på pressemødet forud for ondsagens storkamp mod Bayern München i Champions League. Og det gjorde “løverne” i et presserum, hvor ingen tyske journalister umiddelbart var dukket op.

I hvert fald forløb hele pressemødet på dansk, uden brug for oversættelser, mens udelukkende danske journalister stillede spørgsmål.
 
Men at de tyske medier umiddelbart er ligeglade med FC København, går Jacob Neestrup ikke meget op i. 

- Fuldstændig ligeglad, svarer FC København-træneren på et spørgsmål, om at tyske medier ikke var mødt op.

Er det samme indtryk I har fra andre steder?

- Jeg er helt ligeglad. Om der sad 100 tyskere, 20 englændere og et par svenskere… Det er ligemeget. Det har ikke noget med signal at gøre. Det er, som det er. Det er fint.

- Det er naturligt, at vi sidder her tre repræsentanter for et dansk fodboldhold, og at der så er flere danskere end tyskere.

Rasmus Falk lagde heller ikke meget i det - men understregede, at Bayern Münchens spillere nok har fået et nyt syn på “løverne” i forhold til sidste kamp. 

- Jeg tror ikke, vi tænker på den måde, men jeg tror, at Bayern München-spillerne, der var på banen i kampen i Parken, har ændret den måde, de ser på FC København - også vurderet på de snakke, vi havde efter kampen, siger midtbanedirigenten.

Kampen mellem FC København og Bayern München spilles på Allianz Arena onsdag klokken 21.00. Forud for kampen er Bayern München allerede sikre på at gå videre, mens FCK kæmper en tæt kamp med Manchester United og Galatasaray om den sidste plads videre.