Video : Tipsbladet
Champions League

United-legende håber: Så køber jeg en FCK-trøje

Rio Ferdinand krydser fingre for FCK i deres opgør mod City.

Rio Ferdinand nåede i sin aktive fodboldkarriere at spille 455 for Manchester United, og det er stadig en klub, som han har meget kær. Det er stadig så meget, at det gør ondt på ham at se, at lokalrivalerne fra City gør det så meget bedre end United-holdet.

Tirsdag er han i København, hvor han skal se FCK mod City, og i et interview med Viaplay slår han fast, at han har tænkt sig at få sig en trøje med københavner-klubben, hvis de slår de lyseblå i Champions League.

Han slår dog først fast, at han har stor respekt for det, som Pep Guardiola og Manchester City står for.

- Men jeg er en Man. United-mand, så jeg vil hellere se den røde side af Manchester gøre det godt, siger han og holder sig ikke tilbage med at erkende, at han holder med FCK tirsdag aften:

- Selvfølgelig. Jeg skal have mig en trøje. Hvis København gør noget godt i dag, så kommer den frem - som Superman, siger han og laver en bevægelse, der ligner, at han har en anden trøje på indenunder jakken.

Men har FCK en chance?

- Den er meget lille. Men jeg så dem mod United. Begge gange. De gjorde det godt, og de fik fortjente resultater. Men samtidig er United ikke i en god form. Manchester City er noget andet, og de er  en velorganiseret maskine. Det bedste hold lige nu. De skal bruge held, og så er deres pause negativ for FCK, som er uheldigt, siger Ferdinand, der krydser fingre for danskerne.

Alt omkring kampen kan følges LIVE her.