Video : Tipsbladet
Champions League

Xavi svarer igen: Hvem griner nu?

FC Barcelona gik tirsdag aften videre til Champions Leagues kvartfinaler, men på vejen dertil har cheftræner Xavi skulle høre for meget.

Den der ler sidst, ler bedst. 

Og ifølge Xavi, er det ham, der griner sidst. I hvert fald har han skulle lægge øre til meget kritik i denne sæson, hvor FC Barcelona allerede på nuværende tidspunkt er så godt som færdige i det spanske mesterskabsræs.

I Champions League har historien dog været anderledes positiv. Tirsdag aften kvalificerede Barcelona sig nemlig til kvartfinalerne i verdens fineste klubturnering ved at slå Napoli ud med en samlet sejr på 4-2 over to kampe. 

- Vi har været offer for meget uretfærdigt kritik. Der har været for meget pres på spillerne. Der blev sagt, at vi var en joke i Champions League, men hvem griner nu? Jeg forsøgte, at tage presset fra spillerne ved at sige, at de skulle slappe af og at der ikke er nogen, der kommer til at dø i dag, fortæller Xavi og tilføjer. 

- Det var et af mine bedste øjeblikke som træner. Jeg er virkelig glad og stolt. Alle spillerne, unge som gamle, har taget et stort skridt frem, og det her er en stor dag for Barcelona. 

Det er endnu ikke kendt, hvem Xavi og co. skal møde i Champions Leagues kvartfinaler. Lodtrækningen til disse finder sted på fredag klokken 12.