• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Champions League Anders Dehn

Yussuf Poulsen vild med Champions League-slutspil: Det var fantastisk

Foto: Getty Images

Champions League blev afsluttet på utraditionel vis i år med en slags slutrunde. En af deltagerne, danske Yussuf Poulsen, var begejstret for formatet.

Af Anders Dehn

Normalt spiller Champions League-klubberne mod hinanden ude og hjemme helt indtil finalen, men i år blev turneringen afsluttet med enkeltstående kampe, alle i Portugal. Den form for slutrundeagtigt format var Yussuf Poulsen godt tilfreds med, fortæller han til B.T.

UEFA var tvunget til at ændre formatet, fordi coronavirussens udsættelse af de hjemlige turneringer gav en presset kampkalender. Poulsens RB Leipzig nåede semifinalen, hvor Paris Saint-Germain satte en stopper for festen.

Læs også:Yussuf Poulsens Leipzig må åbne op for 8500 tilskuere

- Det var en fantastisk tid at være dernede i 12 dage. Man havde en følelse af, at det var en slutrunde, og det var to megafede kampe at spille. Jeg synes, vi gjorde det godt. Man tager ikke derned uden at tro på, man kan vinde, men man må også acceptere, når der nogen, der er bedre, og det var PSG i semifinalen. Jeg drømte og troede på, det kunne lade sig gøre. Men vi mødte bare et bedre hold på dagen, siger Yussuf Poulsen til B.T.

Den danske offensivspiller fik fuld spilletid i både kvartfinalen mod Atlético Madrid og semifinalen mod PSG. Han bar tilmed anførerbindet i den normale anfører, Willi Orbans, fravær.

Læs også:Yussuf Poulsen er ny tredjeanfører i RB Leipzig

Forud for den nye sæson er Poulsen blevet skubbet ned som tredjekaptajn, efter Marcel Sabitzer har overtaget anførerbindet.

- Marcel Sabitzer førte ofte vores hold på banen som anfører i sidste sæson på grund af Willi Orbans skadesproblemer. Her viste han, at han også i de vigtige kampe er klar til at tage ansvar. Som mangeårig kaptajn forbliver Willi (Orban red.) en vigtig spiller for os, og han vil selvfølgelig stadig være en del af spillerrådet, sagde cheftræner Julian Nagelsmann forleden om valget.

Selv om Champions League-semifinalen kun er et par uger siden, er Yussuf Poulsens ferie allerede slut. Han er således samlet med landsholdet i Helsingør forud for Nations League-kampene mod Belgien og England.

Læs også:Falk og to debutanter: Her er Kasper Hjulmands første landsholdstrup

Læs også:Bitter Poulsen efter CL-exit: Det er irriterende

Læs også:Poulsen med klar tale efter CL-nederlag: Ikke modige nok

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus