• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Conference League Malte L. Nørgaard

Godt nyt for Silkeborg: Nøglespiller er med igen

Foto: Getty Images

Silkeborg-spilleren udgik skadet af weekendens kamp.

Af Malte L. Nørgaard

Silkeborg IF fik sig lidt af et chok, da Nicolai Larsen måtte udgå af weekendens kamp mod AC Horsens. I stedet måtte de nemlig sætte den kun 17-årige Aske Andresen i mål.

Men selvom Andresen gjorde det fint i sejren over Horsens, så har de fleste nok krydset fingre for, at Nicolai Larsen ville nå at komme på benene igen før torsdag opgør mod rumænske FCSB i Conference League.

Og noget tyder på, at silkeborgenserne godt kan slippe de krydsede fingre igen. Tirsdag trænede Nicolai Larsen nemlig med igen for Silkeborg IF, skriver Midtjyllands Avis.

- Jeg har det fint. Der har hverken været kvalme, synsforstyrrelser eller andet. Jeg havde også fin nat efterfølgende, så jeg går ud fra, at det var det.

- Vi har haft flere tilfælde, men jeg har ikke udvist symptomer på noget. Der burde ikke været noget at bekymre sig om. Jeg har heller ikke haft hovedpine. Jeg havde ondt, da det skete, hvor nakken blev stiv, og jeg kunne også godt mærke det i skulderen. Men indtil videre er jeg sluppet med det, forklarer Nicolai Larsen til avisen.

Derfor regner han også med at være kampklar til torsdagens opgør, der begynder 18.45.