• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Conference League Oliver Okstrøm

Karakterer: Indskifter gav Brøndby et vigtigt pift

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk zoomer ind på Brøndbys kamp mod Basel i Conference League-kvalifikationen.

Af Oliver Okstrøm

Brøndby snuppede torsdag aften en 1-0-sejr over Basel fra Schweiz i kvalifikationen til Conference League. Her er karaktererne til den danske klubs spillere.

Mads Hermansen - 5 bolde
Brøndby-målmanden kom godt i vejen for det, som kom mod ham. Største af slagsen var en friløber i første halvleg, hvor han bare gjorde alt rigtigt.

Sebastian Sebulonsen - 3 bolde
Det blev til gode ting fra nyerhvervelsen i både det offensive og det defensive, men der er nogle sekvensker, hvor han godt kan blive lidt for utålmodig i nogle sekvenser. Men han får da blandet sig i nogle ting, som var lige ved at blive chanceskabende.

Henrik Heggheim - 4 bolde
Der blev plads til nogle plusser i bogen for Heggheim, som kom i vejen for en hel del, ligesom han også formår at komme godt af med bolden, når han har den. 

Kevin Tshiembe - 4 bolde
Det er ikke altid, at afleveringerne helt sidder der, men han var stærk i det defensive arbejde. Både i dueller og i placeringerne. Han var desuden manden bag erobringen, der førte til 1-0-målet.

Blas Riveros - 2 bolde
Det blev ikke den nemmeste kamp for Riveros, som særligt i første halvleg havde det vanskeligt. Blandt andet med et hjørnespark fra hans side, som endte uden at ramme nogen, inden den gik udover baglinjen.

Josip Radosevic - 4 bolde
Kroaten har sine begrænsninger, men det er også ham, der ofrer sig, når det brænder på. Han går også godt med, og der er styr på relationerne, når han går tilbage i bagkæden eller bytter med Bell.

Joe Bell - 3 bolde
Det bliver egentlig ganske fint fra Bells side, som helt klart leverer en god arbejdsindsats. Det blev dog også til et giftigt boldtab på midten af banen, som sendte Basel afsted og udviklede sig til en friløber.

Christian Cappis (ud 90.) - 3 bolde
Det var ikke altid ham, som man fik set mest til i kampen, og det var da heller ikke så meget i venstresiden, at der var action. Lidt kom der dog fra ham, ligesom han får tilbudt sig, når der skulle kombineres.

Anis Ben Slimane - 4 bolde
Tuneseren begynder så småt at tage mere og mere ansvar, og selvom han godt må tage endnu mere styring, fordi når han folder sig ud, så opstår der nogle gode situationer. Havde også en god chance selv.

Mathias Kvistgaarden (ud 70.) - 2 bolde
Det var meget på det jævne for Kvistgaarden, som ikke vist bevist, at man sagtens kan stole på ham som en af de to angribere, som Frederiksen bruger i sin formation. Kvistgaarden kom godt med i nogle ting, men det blev ikke gjort farligt nok.

Simon Hedlund (ud 80.) - 2 bolde
Mens Kvistgaarden havde en mellem-aften, så var der flere dårlige situationer fra Hedlund, hvor han eksempevis stod bag en dårlig aflevering i feltet, som sendte Basel afsted i kontra. Han fik en kæmpe chance efter få sekunder af kampen, og der kom også en mere senere i kampen, som skal omsættes til mål. Han fik dog reddet en del med sin assist til 1-0.

INDSKIFTERE:

Marko Divkovic (ind 70.) - 4 bolde
Det var kun fem minutter, som Divkovic skulle bruge på at vise, at det er ham, som Brøndby skal satse på i angrebet. Efterfølgende fik han vist flere ting, og han var i det hele taget i hopla i de 20 minutter, som han fik. Han gav det pift, der skulle til.

Oscar Schwartau (ind 81.) - UB

Frederik Alves (ind 90.) - UB

TRÆNER:

Niels Frederiksen - 5 bolde
Det er et bevis på et godt stykke arbejde fra Brøndby-træneren at holde de andre fra at score, og man selv kommer afsted med en sejr. Det betyder mindre i disse dage uden reglen om udebanemål, men det er ikke desto mindre godt gået, og det viser hvor Brøndby står europæisk med ham. Og så var en af de få indskiftninger, han lavede afgørende.

Spillerne er vurderet ud fra Tipsbladet.dks skala, der er som følger:
6 bolde: Verdensklasse.
5 bolde: Højt, internationalt niveau.
4 bolde: Fortrinlig indsats.
3 bolde: Godkendt præstation.
2 bolde: Skuffende, under middel.
1 bold: Dårlig præstation
0 bolde: Uacceptabelt.
UB: Uden for bedømmelse på grund af for kort tid på banen.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.